Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сін обіцяє розвивати та реконструювати паркові зони в Запоріжжі

6 червня 2013 року Олександр Сін заявив про тверді наміри розвивати паркові зони в Запоріжжі. Міський голова зазначив, що за основу буде взято принцип реконструкції парку «Перемоги», де встановлені спортивні майданчики.
Не виконано
Сказано 6 червня 2013 р.

Джерело

  • http://www.meria.zp.ua/test/index.php?id=147&pid=12217
  • Лист заступника міського голови Д.О. Свіркіна
  • Лист заступника міського голови В.І. Малиша

Результат

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 27 лютого 2015 року, КП "Управління капітального будівництва" встановлено три спортивних майданчики в таких паркових зонах: парк "Перемоги", парк "Трудової слави", парк відпочинку в Заводському районі.

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 12 жовтня 2015 року, бюджетом міста на поточний рік виділені кошти на проведення робіт з реконструкції паркових зон міста, а саме:

- парку ім Гагаріна в Комунарському районі м. Запоріжжя, скверу ім. 30-річчя визволення України від фашистських загарбників по вул. Л. Чайкіної в м. Запоріжжя, скверу на площі Маяковського в м. Запоріжжі, присвяченого ліквідаторам Чорнобильської катастрофи, центральної алеї скверу по пр. Ювілейний в Хортицькому районі м. Запоріжжя (виконуються проектні роботи)

- скверу по вул Бочарова - вул. Чарівна в Шевченківському районі м. Запоріжжя (виконуються проектні роботи, укладено договір на проведення ремонтних робіт)

- ігровий майданчик для дітей середнього віку з благоустроєм прилеглої території в районі житлового будинку по вул. Південноукраїнській, 15 в м. Запоріжжя (роботи з реконструкції завершено, виконуються роботи з озеленення)

- будівництво спортивних майданчиків для занять паркуром в районі будинку №19 по вул. Південноукраїнській в м. Запоріжжі (будівельні роботи планується завершити у 4 кварталі 2015 року)

- парку "Трудової слави" (виконуються проектні роботи)

- центральної алеї парку "Дубовий гай" в м. Запоріжжя (роботи з реконструкції планується розпочати в жовтні 2015 року)