Наливайченко і Турчинов посилять контроль за в'їздом у зону АТО

Читать на русском

Президент України Петро Порошенко доручив Службі безпеки України посилити контроль на пропускних пунктах до самопроголошених Донецької та Луганської народних республік.

Про це він заявив у ході наради з керівниками силових відомств та секретаря Ради нацбезпеки і оборони, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

Перетин пунктів пропуску має бути дозволений виключно оформленим вантажам зареєстрованих підприємств, зазначив глава держави. Також Порошенко обговорив із силовиками питання протидії фінансування тероризму.

Напередодні ж секретар РНБО Олександр Турчинов, перебуваючи з робочою поїздкою в Донецькій області, заявив, що пересування крізь лінію зіткнення в зоні антитерористичної операції буде обмежене 7 транспортними коридорами. Решта шляхів будуть перекриті, а в разі фіксування військової активності у 30-кілометровій зоні навколо зазначених коридорів, на невизначений термін будуть перекриватися і вони.

Читайте також: В ЛНР кажуть, що більше не братимуть у полон українських військових

Нагадаємо, вчора губернатор Луганської області Геннадій Москаль повідомив, що значна кількість «чиновників» ЛНР зареєструвалися на підконтрольній українській владі території та продовжують отримувати соцвиплати і пенсії з державного бюджету.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: