Ляшко вирішив прибрати зі свого списку судимих і пенсіонерів

Читать на русском

«Радикальна партія Олега Ляшка» на своєму з'їзді вирішила зняти з виборів десять своїх кандидатів.

Про це сам Ляшко повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Зокрема, на з'їзді Радикальної партії було прийнято рішення скасувати балотування в народні депутати чотирьом людям, які мали йти за списком партії. Ще шестеро балотувалися в Раду по мажоритарних округах.

Так, «давній соратник і побратим» Ляшко Юрій Сухін залишиться працювати в Київміськраді, а пенсіонер і п'ятикратний народний депутат Іван Заєць був видалений з партійного списку через низку звернень громадян.

Також з передвиборчого списку були зняті кандидати в нардепи Аркадій Романенко і Олег Супрун, так як, за словами Ляшка, «народна люстрація» виявила у них непогашені судимості.

Що стосується мажоритарників, то через пенсійний вік з 94 округу було вирішено зняти екс-мера Києва Олександра Омельченка; з 83 округу - Сергія Палійчука. Також, на користь інших демократичних сил, з 200 округу був знятий Юрій Заворотний; з 92 - Ігор Кача, зі 123 округу - Роман Ясінський, а зі 191 округу - Андрій Жмурко.

На думку «головного радикала країни», такими рішеннями Радикальна партія довела, що «ми неуклінно дотримаємось вимог народної люстрації та власних виголошених принципів».

Читайте також: Слід Корчинського у списку Ляшка

Як відомо, до першої десятки виборчого списку «Радикальної партії Олега Ляшка» увійшли сам народний депутат Олег Ляшко, депутат Київської міської ради Андрій Лозовий, комбат батальйону «Айдар», Сергій Мельничук, співачка Злата Огневич, Артем Запотоцький, політолог Ігор Попов, командир «Луганськ - 1» Артем Видко, спортсмен Денис Силантьєв, депутати Київради Ігор Мосійчук та Олена Кошелєва.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: