Сили АТО вчора увійшли в Луганськ - ЗМІ

Читать на русском

Сили антитерористичної операції увійшли в Луганськ та в ніч проти суботи вели бої на вулицях обласного центру.

Про таке повідомляє «Слово і Діло»з посиланням на місцевий інформаційний ресурс «Інформатор».

«Українські війська увійшли в обласний центр. На даний момент ідуть бої на вулицях міста», - таку інформацію станом на 23:30 15 серпня повідомило кореспонденту «Інформатора» джерело у Збройних Силах України.

Ситуація ускладнюється тим, що терористи, обороняючись, ведуть стрільбу по житловим кварталам, кажуть у штабі ЗСУ. Там також констатують, що наразі сепаратисти перетворили місто на справжній укріпрайон. «На боці ЛНР воюють професійні військові», - каже військовий.

У прес-службі Луганської міської ради такої інформації не підтверджують, але і не спростовують. Там констатують: за інформацією жителів, минулої ночі обласний центр активно обстрілювали, є руйнування. Однак місцеві мешканці потерпають не лише від бойових дій, але й від гуманітарної кризи: у місті вже 13-й день відсутня електрика, вода та зв'язок, серед продуктів харчування є лише найнеобхідніше, гостро стоїть проблема постачання медикаментів.

Читайте також: Швайка заперечує факт гуманітарної катастрофи в Луганську

Нагадаємо, вчора сили антитерористичної операції оточили Луганськ. Ознайомитися з актуальною картою бойових дій на сході України можна на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: