Богословська здасть мандат, якщо Медведчук продовжить переговори в Донецьку

Читать на русском

Народний депутат Інна Богословська заявила про незгоду з участю лідера «Українського вибору» Віктора Медведчука у переговорах щодо ситуації на сході, а також завила про необхідність закрити дану громадську організацію.

Про це Богословська розповіла в ефірі телеканалу Тві, пише «Слово і Діло».

«Я дуже сподіваюся, що українська влада не прийме Медведчука як парламентера з боку сепаратистів. Якщо Медведчука посадять за стіл переговорів як парламентера, я в той же день здам мандат і піду з тими людьми, які беруть у руки зброю», - сказала нардеп.

Також Богословська підкреслила, що необхідно заборонити «Український вибір» як сепаратистську організацію, яка підтримує розкол України.

Крім того, нардеп наполягла на пред'явленні обвинувачення Віктору Медведчуку, який є засновником цієї організації.

Як повідомлялося в ЗМІ 23 червня на переговори з реалізації мирного плану з врегулювання конфлікту на сході України прибули посол Росії в Україні Михайло Зурабов, два представника ОБСЄ, екс-президент України Леонід Кучма, голова громадської організації «Український вибір» Віктор Медведчук, один з лідерів терористичної організації «ДНР» Олександр Бородай, а також лідер проросійського руху «Юго-Восток» Олег Царьов.

Нагадаємо, 17 березня стало відомо про введення санкцій США проти Віктора Януковича і Віктора Медведчука, а також проти низки політиків Росії у зв'язку з проведенням референдуму в Криму.

В активі Інни Богословської - тільки 1 виконана обіцянка з 16, зареєстрованих у системі «Слово і Діло». Зокрема, вона заявила, що не братиме участь у президентських виборах 2014 року і обіцянки своєї дотрималась.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: