Кузьмін хоче бути президентом всього три місяці

Читать на русском

Кандидат у президенти Ренат Кузьмін вважає, що Україна поквапилася з призначенням дати президентських виборів на 25 травня 2014 року.

«Найбільш раціонально було б вибори в Україні перенести на осінь, а 25-го травня має бути обраний найбільш рейтинговий кандидат, він може бути призначений виконуючим обов'язки президента з випробувальним терміном на три місяці, і нехай розгрібає завали», – сказав Кузьмін на теледебатах, передає кореспондент «Слова і Діла».

На його думку, в України з'явиться шанс випробувати людину, яка по-справжньому хоче в президенти. «Якщо Україна побачить, що обраний кандидат не впорується, то восени Україна за нього не проголосує й обере нового. Це єдиний правильний шлях», – резюмував Кузьмін.

14 березня в. о. Президента Олександр Турчинов  заявив, що жодних підстав для перенесення виборів президента України на грудень немає. Вибори відбудуться 25 травня.

У свою чергу, 12 травня народний депутат і кандидат у президенти Анатолій Гриценко вважає свій вихід у другий тур виборів найкращим варіантом для виборців.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 20 обіцянок Кузьміна. Скільки він встиг виконати, дивіться в рейтингу.

Він заявляв, що буде займатися децентралізацією державної влади, якщо буде обраний президентом.

Також Кузьмін обіцяв, що затвердить тоді Державну програму формування кадрового резерву.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: