Пашинський назвав одну з головних вимог луганських сепаратистів

Читать на русском

В. о. голови Адміністрації Президента Сергій Пашинський заявив, що сепаратисти Луганської області вимагають від правоохоронців розслідувати корупційну діяльність голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова.

«Я вам відкрию страшну таємницю ... одна з головних вимог сепаратистів на Луганщині - це розслідувати корупційні діяння Єфремова», - сказав Пашинський журналістам, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українські Новини».

Разом з тим він зазначив, що антитерористична операція триває. За його словами, на даний момент затримано вже дуже велику кількість російських диверсантів, які брали участь у підривній діяльності на території України.

Пашинський також підкреслив, що влада готова вести діалог, але тільки з мирними жителями східних областей.

Нагадаємо, раніше член Партії Регіонів Володимир Ландик висловив думку, що за луганськими сепаратистами може стояти голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов. У свою чергу, Євремов відхрестився від заяв про його причетність до сепаратистських акцій в південно-східних регіонах України.

Тимчасово виконуючий обов'язки голови Адміністрації Президента Сергій Пашинський станом на 13 травня не виконав жодного з даних ним на цій посаді 15 обіцянок, зафіксованих проектом «Слово і Діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: