Ландік розповів, хто може фінансувати луганських сепаратистів

Читать на русском

Колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландік вважає, що сепаратистські заворушення в Луганську фінансує з Москви сім'я Віктора Януковича, а за захопленням луганської СБУ стоїть Олександр Єфремов.

«Гроші передає з Москви сім'я Януковича. За напади видають по 500 доларів», - заявив Ландік в ефірі Еспресо.TV, пише «Слово і Діло».

Він також заявив, що за луганськими сепаратистами стоїть нинішній голова Партії регіонів Олександр Єфремов. «Стоять ті, хто завжди тут були - банда Партії регіонів на чолі з Олександром Єфремовим. А кому воно потрібно, якщо не йому і його команді», - вважає Ландік.


За його словами, сепаратисти захопили будівлю СБУ в Луганську, тому що вона «копала під Єфремова».

Разом з тим Ландік зазначив, що жителі Луганщини не підтримують екстремістські прояви і ніхто не рветься до Росії. «У нас екстремізм погано приймається», - підкреслив він.

Як повідомив 7 квітня голова ПР Олександр Єфремов, захоплення сепаратистами держбудівлі в Луганську - не провокація, а позиція багатьох людей, «і вони хочуть цю думку відстоювати».

Нагадаємо, 6 квітня в Луганську мітингувальники штурмом узяли будівлю управління СБУ, а облуправління МВС офіційно заявило про захоплення збройової кімнати.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: