Аваков покликав на допомогу 200 000 ветеранів МВС

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звернувся до ветеранів МВС з проханням допомогти у формуванні «нового покоління керівників органів внутрішніх справ».

«Шановні ветерани! Ми потребуємо Вашої допомоги у формуванні нового покоління керівників ОВС та рядових працівників. Закликаємо Вас приєднатися до цієї відповідальної справи», –цитує Авакова прес-служба МВС, пише «Слово і Діло».

«Ваш численний загін сягає двох з гаком сотень тисяч людей. Ви пройшли дорогами Великої Вітчизняної війни, подолали повоєнне лихоліття, вистояли у випробуванні Чорнобилем, не скорилися перед розгулом злочинності в буремні 90-ті, витримали перевірку на стійкість і вірність обов'язку в «гарячих точках» планети, завоювали для своєї держави право на незалежність», – йдеться в заяві Авакова.

Голова МВС також повідомив, що «перед країною і, зокрема, органами внутрішніх справ, виникають невідкладні завдання: відстояти територіальну цілісність держави, зберегти мир, захистити конституційні права громадян».

За його словами, для виконання цих завдань необхідно об'єднати зусилля правоохоронних органів, інших силових структур, ветеранських організацій та широкої громадськості. «Співпраця працівників міліції і загонів Народної самооборони вже не раз свідчила про свою дієвість», – зазначив міністр.

Разом з тим, він також пообіцяв робити все можливе для захисту соціальних прав і гарантій ветеранів, забезпечувати ветеранські організації необхідною для роботи матеріальною базою.

Як повідомлялося раніше, в ГУ МВС Луганської області оголосили, що на сьогоднішній день криміногенна ситуація в області вийшла з-під контролю міліції.

У системі «Слово і Діло» зареєстровано 46 обіцянок Арсена Авакова, 13 із яких виконані, а 6 провалені. Зокрема, до 26 березня Аваковим не була проведена інвентаризація зброї, а також не надійшло обіцяної жорсткої реакції на захоплення райвідділу МВС у Слов'янську.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: