Турчинов звільнив у запас кримських строковиків

Читать на русском

Виконувач обов’язків Глави держави підписав указ про звільнення у запас усіх військових строкової служби із Криму та Севастополя.

Усі кримські призовники та курсанти будуть звільнені у запас протягом місяця, повідомляє «Слово і Діло» із посиланням на офіційний сайт Президента України. 

«Звільнити протягом квітня 2014 року в запас із Збройних Сил України […] військовослужбовців (курсантів), які призвані на строкову військову службу (навчання) військовими комісаріатами з Автономної Республіки Крим, міста Севастополя і подали відповідні рапорти» - йдеться у документі.

Як відомо, Путін раніше заявив про намір віддати ЗСУ частину техніки, що належала українським частинам у Криму, втім, вітчизняне оборонне відомство повідомляє про те, що російські солдати та бійці місцевої «самооборони» перешкоджають вивезенню техніки.

Певна «розрядка» військового напруження між країнами спостерігається не лише в Криму, а і на східному кордоні України: Міністерство оборони повідомляло про зменшення кількості російських військових формувань на кордонах зі східними областями.

В системі «Слово і Діло» наразі зафіксована 71 обіцянка Олександра Турчинова, 58% з яких нині у процесі виконання, ще 32% значаться як виконані (зокрема, обіцянки щодо ліквідації «Беркуту» та створення Національної Гвардії) Увесь список зобов’язань в. о. Президента можна переглянути тут.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: