Росіяни майже повністю зруйнували Вовчанськ, ситуація критична – голова МВА

Читать на русском
Місто Вовчанськ, околиці якого продовжують атакувати окупанти, майже повністю зруйновано внаслідок регулярних обстрілів та авіаударів.
Фото: Getty Images

Місто Вовчанськ Харківської області, околиці якого продовжують атакувати російські війська, майже повністю зруйноване внаслідок регулярних обстрілів та авіаударів.

Про це повідомив керівник МВА Тамаз Гамбарашвілі в ефірі телемарафону.

Наступ росіян на Харківщині: ЗМІ повідомили про зміну командувача ОТУВ «Харків»Новим командувачем угрупованням військ Харків призначено заступника начальника Генштабу Михайла Драпатого, повідомляють ЗМІ.

За його словами, ситуація у місті зараз «складна та критична».

«Збройні Сили України захищають населений пункт, він є повністю під контролем, але є невеликі групи, які намагаються зайти на околиці міста. Тому там триває стрілецький бій», – розповів Гамбарашвілі.

Він зазначив, що у місті все ще триває евакуація населення. Людей евакуюють до Харкова, де їм надається вся необхідна допомога.

Нагадаємо, сьогодні вранці українські військові провели зміну позицій у районі населеного пункту Лук'янці у Харківській області. Також повідомлялося, що ЗСУ зупинили просування окупантів у бік населених пунктів Липці та Ненудне на Харківському напрямку.

Раніше в ОВА розповіли, скільки людей уже вивезли та скільки ще залишилося у Вовчанську.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: