На Буковині напали на військового ТЦК, йому довелося застосувати зброю

Читать на русском
У Чернівецькій області група цивільних напала на військовослужбовця територіального центру комплектування. Для самозахисту він використав зброю.
viche.ck.ua

У Чернівецькій області група цивільних напала на військовослужбовця територіального центру комплектування. Для самозахисту він використав зброю.

Про це повідомляє Чернівецький обласний ТЦК.

Відомо, що інцидент стався сьогодні, 20 квітня, поблизу села Чорногузи під час здійснення заходів оповіщення. Група осіб напала на військовослужбовця Вижницького районного ТЦК, заблокувала його автомобіль та застосувала до нього силу та погрози.

Військовослужбовець з метою самозахисту здійснив постріли в землю. В результаті стрілянин ніхто не постраждав. На місце події чоловік викликав поліцію.

Наразі в обласному ТЦК з'ясовують усі причини і обставини інциденту. Там також нагадали про відповідальність за ухилення та будь-яке перешкоджання роботі військовослужбовців ТЦК та СП. Відповідно до частини 1 статті 114-1 Кримінального кодексу «Перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період» тягне за собою позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.

Нагадаємо, у Києві чоловік з ножем напав на працівників Деснянського ТЦК. Правоохоронці розпочали розслідування.

Також розповідали, що у суботу, 6 квітня, в мережі з’явилось повідомлення, що в Ізмаїльському районі четверо чоловіків у військовій формі затримали неповнолітнього хлопця. Вони нібито заштовхали 14-річного підлітка в автівку та поїхали. Коли чоловіки дізналися вік хлопця, то висадили його на трасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: