САП цього тижня скерує до суду справу голови Одеської райради

Читать на русском
Антикорупційний суд підтримав прохання детектива НАБУ про пришвидшення процедури скерування обвинувального акту.
фото: usionline.com

Спеціалізована антикорупційна прокуратура цього тижня скерує до суду обвинувальний акт стосовно голови Одеської районної ради Одеської області Віталія Барвіненка про незаконне отримання компенсації.

Рішенням Вищого антикорупційного суду від 15 квітня сторону захисту обмежено до 22 квітня, повідомляє «Слово і діло».

«Клопотання задовольнити частково. Встановити стороні захисту, строк до 22 квітня 2024 року включно для ознайомлення з матеріалами досудового розслідування у кримінальному провадженні, після спливу якого сторона захисту буде вважатися такою, що реалізувала своє право на доступ до них», – ідеться в рішенні.

Як відомо, Вищий антикорупційний суд застосував запобіжний захід до Барвіненка у вигляді застави розміром понад 1 млн грн.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили Барвіненку про підозру. За версією слідства, попри наявність власного житла у столиці, народний депутат без законних на те підстав продовжив користуватись готельним номером державного підприємства «Готельний комплекс «Київ». У результаті з вересня 2016 по березень 2019 року він незаконно отримав понад 613 тис. грн компенсацій за винайм житла.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: