У Харкові сталася пожежа в багатоповерхівці, є жертви

Читать на русском
У Харкові 24 березня сталася пожежа у 12-типоверховому житловому будинку. В результаті двоє осіб загинули.
Фото: ДСНС України в Харківській області

Ввечері у неділю, 24 березня, у одній з багатоповерхівок Харкова спалахнула пожежа. В результаті загинули двоє людей.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Харківській області у Facebook.

Зазначається, що пожежа сталася о 20:32 у 12-типоверховому житловому будинку на проспекті Перемоги. Горіла одна з квартир на першому поверсі.

«На час прибуття рятувальників ДСНС вогнем були охоплені домашні речі та меблі в даній квартирі на площі близько 30 кв.м. Осередок займання знаходився на кухні, де вогнеборці знайшли тіло загиблої 78-річної жінки. Внаслідок горіння утворилось сильне задимлення сходової клітини. Під час проведення розвідки між 5-м і 6-м поверхами рятувальники виявили тіло ще одного загиблого. Ним виявився чоловік 2004 року народження», – йдеться у повідомленні.

За допомогою пожежної драбини вдалося врятувати жінку з маленькою дитиною.

«Під час подальшої рятувальної операції надзвичайники врятували за допомогою висувних пожежних сходів з вікна 2-го поверху 31-річну жінку з 2-річною дитиною. Ще 10 мешканців було евакуйовано на свіже повітря», – написали рятувальники.

Пожежу о 22.04 повністю ліквідували.

Нагадаємо, вночі та вранці 24 березня росіяни завдали ударів по Львову та області. В результаті на одному з обʼєктів критичної інфраструктури спалахнула пожежа, яку вдалось загасити лише ввечері.

21 березня під удар росіян потрапив Холодногірський район Харкова. Ворожа ракета пошкодила офісну будівлю та друкарню. На місці виникла масштабна пожежа, згоріли машини. Під завалами опинилися люди.

Вночі 18 березня війська рф завдали удару по пожежній частині на Харківщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: