У ГУР прокоментували атаку на НПЗ в Ростовській області рф

Читать на русском
У російському місті Новошахтинськ у Ростовській області спалахнула пожежа на НПЗ, який зараз є військовим об'єктом.
Фото: mediacenter.org.ua

Пожежа у місті Новошахтинськ у Ростовській області від удару дроном справді була на території НПЗ, тільки сам цей завод вже давно є військовим об'єктом росії, який працює на ворожу армію.

Про це заявив представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону в середу, 13 березня.

Російські НПЗ та нафтобази під ударом дронів: географія атакРосійські НПЗ і нафтобази останні півроку регулярно зазнають атак. Географія ударів – на інфографіці.

«Відбувається низка подій на військових об'єктах держави-агресора. Незважаючи на те, що йдеться про нібито нафтозавод Новошахтинський, але це – військовий об'єкт, який використовують для постачання й забезпечення окупаційного угруповання в Україні», – сказав він.

Юсов підтвердив, що роботу підприємства наразі зупинено.

«Це означає, що будуть проблеми та зриви певних планів у ворога, і додаткові можливості та час у наших захисників», - сказав він.

Спікер додав, що завод атакували «невідомо ким запущені літальні апарати українського виробництва»

Нагадаємо, ЗМІ вранці 13 березня повідомили, що Новошахтинський завод нафтопродуктів зазнав атаки дронів. Роботу підприємства було зупинено.

Також вночі безпілотники СБУ атакували ще три заводи в росії - у містах Рязань, Кстово та Кіриши.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: