Ворог понад 20 разів намагався прорвати оборону ЗСУ на Новопавлівському напрямку – Генштаб

Читать на русском
Минулої доби, 8 березня, на Новопавлівському напрямку ворог 22 рази намагався прорвати оборону українських військ. Загалом на фронті відбулося 63 бойових зіткнення.
Генштаб ЗСУ

Минулої доби, 8 березня, на Новопавлівському напрямку ворог 22 рази намагався прорвати оборону українських військ. Загалом на фронті відбулося 63 бойових зіткнення.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

Відомо, що минулої доби ворог завдав 8 ракетних та 107 авіаційних ударів, здійснив 113 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Під артилерійським вогнем опинилися понад 140 населених пунктів.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в Бєлгородській області.

На Куп’янському напрямку ворог 3 рази атакував позиції наших захисників в районах населених пунктів Синьківка та Кислівка Харківської області, намагаючись покращити своє тактичне положення.

На Лиманському напрямку наші воїни відбили 5 атак противника в районах населених пунктів Терни та Спірне Донецької області.

На Бахмутському напрямку, зупинили 9 атак противника в районах населених пунктів Андріївка та Кліщіївка.

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками було відбито 15 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське та Невельське.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Побєди, Красногорівки та Новомихайлівки Донецької області. Там ворог, за підтримки авіації, 22 рази намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку відбито 8 атак противника в районах Роботиного та західніше Вербового Запорізької області.

На Херсонському напрямку ЗСУ надалі продовжують утримувати позиції.

Раніше повідомляли, що окупанти не полишають спроб вибити українських військових із села Роботине. При цьому, загарбники діють на цьому напрямі дивним чином.

Також командувач ОСУВ «Таврія» Олександр Тарнавський заявив, що через нестачу техніки росіяни почали застосовувати на фронті гольф-кари та багі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: