За добу ЗСУ на півдні знищили три склади боєприпасів ворога та збили понад 250 дронів

Читать на русском
В операційній зоні Оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія за 1 березня українські військові знищили три склади боєприпасів росіян, чотири засоби ППО та ліквідували 258 безпілотників.
Генштаб ЗСУ

На Таврійському напрямку за 1 березня українські військові знищили три склади боєприпасів росіян, чотири засоби ППО та ліквідували 258 безпілотників.

Про це повідомив командувач ОСУВ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський у Telegram.

Відомо, що вчора в операційній зоні ОСУВ «Таврія» ворог завдав 22 авіаудари, один ракетний удар, здійснив 53 бойові зіткнення, 1157 обстрілів та 130 ударів дронами-камікадзе. Українські захисники стримують ворожі атаки і проводять активні дії на визначених напрямках.

За минулу добу воїнам вдалося ліквідувати 336 окупантів та знищити 38 одиниць озброєння і техніки. Зокрема:

  • 4 танки,
  • 12 ББМ,
  • 6 артсистем,
  • 4 засоби ППО,
  • 10 автомобілів,
  • 1 одиницю спецтехніки.

Того дня також було нейтралізовано або збито 258 БПЛА різних типів. Сили оборони знищили також три склади боєприпасів і ще два важливі об'єкти росіян.

Загалом Збройні сили України за останню добу знищили ще 960 окупантів. З початку повномасштабної війни втрати російської армії становлять 415 тисяч 640 військових.

Також повідомляли, що у лютому Сили оборони України знищили одразу 13 військових літаків російської федерації. Це найкращий результат із жовтня 2022 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: