Гуменюк заявила, що армія рф не може провести ротацію в районі Кринок

Читать на русском
Російські війська в районі Кринок на Херсонщині продовжують штурми без бронетехніки, ротацію провести вони не можуть.
Ukraine Media Center Odesa

В районі Кринок у Херсонській області російські війська продовжують так звані м'ясні штурми без застосування бронетехніки, вони не мають можливості прямо зараз провести ротацію підрозділів.

Про це заявила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону в середу, 28 лютого.

ЗСУ підняли український прапор в Кринках на лівобережжі ХерсонщиниВійськові 36-ї окремої бригади морської піхоти встановили український прапор у селі Кринки на лівому березі Дніпра Херсонської області.

За її словами, ворог за минулу добу зміг тут провести лише один штурм.

«Вони продовжують м'ясні штурми без застосування бронетехніки. І бачимо, що через неможливість прямо зараз провести ротацію підрозділів, у них залишається менше можливостей провести штурмові дії. Отже, чекаємо на наступну ротацію. Як правило, коли вони її здійснюють, ті, хто ще не бував у цих штурмах, можуть скуштувати більшу кількість», - сказала Гуменюк.

Вона додала, що Сили оборони готові відбивати позиції та працюють над розширенням плацдарму.

Нагадаємо, у ЗСУ пояснили, чому ворог зробив вкид про захоплення плацдарму у Кринках. Раніше Гуменюк поясняла, що означає піднятий прапор України у Кринках на Херсонщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: