Дрони вдарили по промисловому об'єкту на Полтавщині, виникла пожежа

Читать на русском
У Кременчуцькому районі дрони атакували промисловий об'єкт, там виникла пожежа. Постраждалих немає. Також уламки дронів впали у приватному секторі на Дніпропетровщині.
Ілюстративне фото ДСНС

Російські дрони в ніч проти 20 лютого вдарили по промисловому об'єкту у Кременчуцькому районі Полтавської області. Виникла пожежа, але внаслідок атаки ніхто не постраждав.

Про це повідомив керівник ОВА Філіп Пронін.

«Вночі ворожі БпЛА атакували Полтавщину. У Кременчуцькому районі пролунали звуки вибухів. Під ударом опинився промисловий обʼєкт. Це спричинило пожежу. До ліквідації наслідків залучали 18 одиниць техніки ДСНС та 85 людей. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих», – написав він.

Крім того, росія вночі атакувала «шахедами» Дніпропетровську область. У Синельниківському та Дніпровському районах сили ППО збили два дрони.

«В останньому через падіння уламків російського смертоносного залізяччя пошкоджені 3 дачних будинки та 2 авто», – уточнив керівник ОВА Сергій Лисак.

Нагадаємо, вночі під час повітряної тривоги вибухи було чути у Запоріжжі, Кременчуці та передмісті Дніпра.

У ніч на 12 лютого росіяни вдарили дроном по енергетичному об'єкту на Дніпропетровщині. В результаті було пошкоджено електропідстанцію, мешканці двох районів залишилися без світла та частково без води.

З початку року окупанти близько 40 разів атакували електростанції ДТЕК. Ворог бив по об'єктах, що знаходяться у Донецькій та Дніпропетровській областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: