На Херсонщині з дрона підірвали будинок голови окупаційної адміністрації Нової Маячки

Читать на русском
У Херсонській області 9 лютого підірвали будинок голови окупаційної адміністрації Нової Маячки Геннадія Коломойця.
Укрінформ

У Херсонській області підірвали будинок голови окупаційної адміністрації Нової Маячки Геннадія Коломойця. Зраднику вдалося вижити.

Про це з посиланням на власні джерела в окупації повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Доля зрадників: кого із колаборантів на окупованих територіях вже ліквідувалиНа інфографіці Слово і діло – список ліквідованих з початку повномасштабної війни проросійських колаборантів.

Як зазначають у повідомленні, вибух стався зранку напередодні, 9 лютого в селищі Нова Маячка Ювілейної громади Херсонського району. Того дня з українського дрона підірвали будинок місцевого гауляйтера Геннадія Коломойця на прізвисько «Танкіст».

«Він, на жаль, вижив, але будинок колаборанта і його автомобіль добряче пошкоджені», – йдеться у дописі.

Джерела розповідають, що український дрон залетів до будинку 54-річного Коломойця, близько четвертої години ранку 9 лютого. Вибух розбив автівку і пошкодив будинок. Варто додати, що це не перша спроба ліквідації зрадника.

Відомо, що Коломоєць активно співпрацює з окупантами і допоміг їм з проведенням «референдуму» і «виборів» у вересні 2023 року.

Нагадаємо, у грудні в окупованому Луганську підірвали авто з місцевим «депутатом». Вибух автомобіля, в якому знаходився луганський колаборант Олег Попов, було організовано Службою безпеки України.

Раніше повідомляли, що на тимчасово окупованих територіях росіяни посилили охорону зрадників України, які працюють на ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: