Війська рф знову обстріляли Донеччину: є поранений і руйнування

Читать на русском
За добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донецької області. З лінії фронту евакуйовано 58 осіб.
t.me/VadimFilashkin_donoda

Російські військові минулої доби 13 разів обстріляли населені пункти Донецької області. Внаслідок ворожих атак отримав поранення мешканець Авдіївки. Також пошкоджено навчальні заклади, адмінбудівлю та понад 20 будинків.

Про це повідомив голова ОВА Вадим Філашкін у Telegram.

У Донецькій ОВА розповіли, скільки людей залишилося в АвдіївціСтаном на середу, 31 січня, в Авдіївці на Донеччині залишаються менше тисячі цивільних. Такими даними поділився керівник ОВА Філашкін.

За його словами, внаслідок обстрілу 1 лютого постраждав житель Авдіївки. У Селидовому через ворожі атаки пошкоджено адмінбудівлю. У Курахівській громаді у Гірнику пошкоджено 12 двоповерхівок і 2 навчальні заклади, у Веселому Гаю пошкоджено 6 будинків.

У Лиманській громаді зазнала пошкоджень амбулаторія у Зарічному. Також зруйновано будинок в Іванівці. Під вогнем опинилися околиці Костянтинівської громади.

Крім того, за словами голови ОВА, у Переїзній Званівській громаді один будинок зруйновано, ще 1 – пошкоджено. У Соледарській громаді росіяни обстріляли Роздолівку та Васюківку. У Часовоярській громаді внаслідок ворожих атак пошкоджено 7 приватних будинків.

«Загалом за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донецької області. З лінії фронту евакуйовано 58 осіб, у тому числі 4 дитини», – написав Філашкін.

Нагадаємо, росія вночі вдарила по Україні 24 «шахедами». Сили ППО збили 11 дронів.

У Кривому Розі 113 шахтарів підняли на поверхню із шахт, знеструмлених внаслідок російської атаки дронами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: