Окупанти атакували Нікополь та Марганецьку громаду, випустивши понад десяток снарядів

Читать на русском
Загарбники ввечері 27 січня обстріляли Нікопольщину Дніпропетровської області, випустивши понад десяток снарядів по Нікополю та Марганецькій громаді.
Фото mind.ua

Загарбники обстріляли Нікопольщину Дніпропетровської області, випустивши понад десяток снарядів по Нікополю та Марганецькій громаді.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram.

Відомо, що атаку росіяни здійснили ввечері суботи, 27 січня. Зокрема, тричі було атаковано Нікопольщину Дніпропетровської області.

«Ворог не змінює тактику терору. Ввечері загарбники тричі обстріляли Нікопольщину. Випустили понад десяток снарядів», – написав Лисак.

За словами голови ОВА, ворожі боєприпаси летіли на райцентр та Марганецьку громаду. Минулося без загиблих і постраждалих.

Нагадаємо, у ніч проти неділі, 28 січня, ворожі війська атакували Україну 8-ма ударними дронами типу «Shahed-136/131». Також ворог застосував зенітні керовані ракети С-300 та балістичними ракетами «Іскандер-М».

Крім того, 27 січня росіяни запустили 16 «шахедів» по Дніпропетровщині та Запоріжжю. Постраждала людина. Того ж вечора у Харкові, Кременчуці та Полтаві пролунали вибухи. Повітряні сили повідомляли про запуск балістики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: