У Польщі пів тисячі військових залучили до пошуків залишків російської ракети

Читать на русском
У суботу, 30 грудня, у Польщі понад пів тисячі військових залучили до пошуків залишків російської ракети, яка перетнула повітряний простір країни 29 грудня. Однак її слідів так і не знайшли.
DowOperSZ

Сьогодні, 30 грудня, польські військові на кордоні з Україною, проводили пошуки ймовірних частин російської ракети, яка залетіла на територію країни 29 грудня.

Про це повідомляє Оперативне командування Польщі.

Відомо, що пошуки проводились від ранку і були завершені о 15:00. Жодних слідів російської ракети військові так і не знайшли.

На територію яких третіх країн залітали російські дрони та ракетиЗа час війни в Україні ракети та дрони не раз падали на території третіх держав або пролітали через їхній повітряний простір. Докладніше – на інфографіці.

«Результат пошуку був негативним. Не виявлено нічого, що могло б загрожувати безпеці жителів Люблінщини. Бойові дії закінчилися і ми не плануємо подальших польових перевірок», – йдеться у дописі.

Загалом знайти слід російської ракети намагалися близько 500 військових.

Нагадаємо, Збройні сили Польщі повідомили, що в повітряний простір країни з боку України вранці 29 грудня залетів невідомий повітряний об'єкт. У зв'язку із цим президент Польщі Анджей Дуда скликав термінову нараду з військовим керівництвом.

Згодом з'ясувалося, що невідомий об'єкт, зафіксований у повітряному просторі Польщі під час атаки росії на Україну, є ракетою окупантів.

Тим часом у рф відмовились надавати Польщі пояснення, щодо ракети у її повітряному просторі, допоки вони не нададуть «конкретні докази».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: