Зеленський збирав Ставку: обговорювали захист портів та міжнародну політику

Читать на русском
На засіданні Ставки верховного головнокомандувача обговорювали ситуацію на фронті, захист берегів Чорного моря, Дунайського регіону та портів, міжнародну політику.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський сьогодні, 17 жовтня, збирав засідання Ставки верховного головнокомандувача. Окрім ситуації на фронті, обговорювався захист берегів Чорного моря та Дунайського регіону, а також питання міжнародної політики.

Про результати засідання президент розповів у зверненні.

Зеленському поки що відмовили у візиті до Ізраїлю – ЗМІПрезидент Володимир Зеленський хотів відвідати Ізраїль, але йому відмовили, давши зрозуміти, що це поки що несвоєчасно.

Він повідомив, що на Ставці доповідали командувачі, та подякував військовим, які утримують позиції в Авдіївці, Мар'їнці, на Бахмутському, Шахтарському, Куп'янському та Запорізькому напрямках.

«Дякую тим, хто знищує логістику та бази окупантів на нашій землі. Є результати. Я дякую деяким нашим партнерам – ефективна зброя, як ми й домовлялися. Є результат у нашому просуванні вперед, результат штурмових дій наших хлопців, і це ключові новини нашої держави. Щодня, щотижня Україна якраз потребує таких результатів. Щодня щотижня потрібно зберігати ініціативу», – сказав глава держави.

Також на Ставці Зеленський заслухав доповідь щодо захисту берегів Чорного моря, Дунайського регіону, захисту портів.

Окремо було обговорено міжнародну політику. «Чиновники доповідали, розвідка також. Викликів багато. Але хоч би якими були загрози, наша відповідь – це наша сила. Наша єдність. Захищати Україну та державні інтереси, бути в обороні чи з обороною. Допомагати. Дбати про тих, хто поряд. Знайти своє місце у спільній роботі народу – це важливо», – додав Зеленський.

Нагадаємо, попереднє засідання Ставки відбулось 12 жовтня. Було розглянуто ситуацію на фронті, також президент дав доручення главам Мінцифри та Міноборони.

Після цього Зеленський приїжджав до Одеси, де зустрічався із прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: