У рф відзвітували про збиття більше 30 дронів біля кордону та про знищення диверсантів у Криму

Читать на русском
Міноборони рф заявило, що над територією Бєлгородської, Брянської та Курської областей було збито 31 безпілотник. Крім того, у Криму нібито припинено спробу висадки українських диверсантів.
Ілюстративне фотоWIKIPEDIA

Міністерство оборони росії заявляє, що в ніч проти 4 жовтня силами ППО було збито 31 «український безпілотник» над територією Бєлгородської, Брянської та Курської областей.

Про це повідомляють пропагандистські ЗМІ.

Крім того, у північно-західній частині акваторії Чорного моря було нібито припинено спробу проникнення на територію окупованого Криму «десантної групи ЗСУ, яка прямувала у напрямку мису Тарханкут на швидкохідному військовому катері та трьох гідроциклах».

Російський Telegram-канал SHOT з посиланням на джерела повідомляє, що під час спроби висадитися на заході Криму нібито було знищено 13 українських диверсантів. «Українська ДРГ намагалася проникнути на територію Криму неподалік села Оленівка, рухаючись у бік мису Тарханкут. О другій годині ночі було виявлено чотири об'єкти: один катер і три гідроцикли. Зав'язався бій. Загалом знищено близько 13 диверсантів. При собі у них були гвинтівки M4 та осколкові гранати», – повідомили пропагандисти.

Нагадаємо, в ніч проти 24 серпня українські розвідники висадилися на мисі Тарханкут у Криму. Під час спецоперації було знищено щонайменше 30 окупантів та пошкоджено чотири швидкохідні катери росіян.

Вчора російський слідком звинуватив в атаках безпілотниками керівника ГУР Кирила Буданова, командувача Повітряних сил Миколу Олещука та командира 383-го окремого полку дистанційно керованих літальних апаратів ВПС Сергія Бурденюка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: