На Бахмутському напрямку ЗСУ ліквідували понад 140 загарбників

Читать на русском
Противник 580 разів відкривав вогонь по наших захисниках на цьому напрямку. 4 рази використовував авіацію, відбулося 12 бойових зіткнень.
Колаж: 24 канал

Сили оборони України продовжують просуватися на півдні від Бахмута, за добу вівторка, 26 вересня, там відбулось 12 бойових зіткнень.

Про це речник Східного угруповання військ Ілля Євлаш заявляє в ефірі національного телемарафону.

Зеленський у США заявив, що ЗСУ звільнять Бахмут і ще два ключових містаВолодимир Зеленський у Вашингтоні заявив, що ЗСУ збираються звільнити Бахмут Донецької області та ще два міста.

«На південному фланзі ми продовжуємо наступальну операцію, зокрема, маємо успіхи поблизу Зайцевого, Кліщіївки, Одрадівки та Іванівського. Там наші захисники продовжують вибивати противника. Під шквальним вогнем вони тримають оборону і закріплюються на досягнутих рубежах», - зазначив Євлаш.

Він також додав, що противник 580 разів відкривав вогонь по наших захисниках на цьому напрямку. 4 рази використовував авіацію, відбулося 12 бойових зіткнень.

Крім того, Силам оборони вдалося ліквідувати 141 окупанта, знищити 10 гармат Д-30, також три Д-20, дві установки «Піон», і чотири гаубиці «Мста Б».

Також було ліквідовано кілька засобів радіоелектронної розвідки окупантів, зокрема, КРЕДО-1Е, спеціальну установку, що виявляє в будь-яку пору року пересування техніки та людей.

Нагадаємо, що українські військові успішно відбили атаки ворога на двох напрямках на сході країни. Сумарно протягом доби на фронті відбулося 20 бойових зіткнень.

Раніше у ЗСУ розповіли про ситуацію в районі Кліщіївки Донецької області.

Також на Лиманському та Куп'янському напрямках окупанти формують 12 штурмових рот.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: