Бійці ЗСУ офіційно підтвердили визволення Кліщіївки на Донбасі

Читать на русском
Це сталося завдяки зусиллям 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, 5-ї окремої штурмової бригади та об'єднаної бригади Нацполіції Лють.
Ілюстративне фотоКорреспондент.net

У неділю, 17 весресня, Сили оборони України визволили від російських загарбників населений пункт Кліщіївка у Донецькій області.

Про це повідомив Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський у Телеграмі.

Контрнаступ ЗСУ: протягом літа вдалося звільнити близько 250 кв. км територійУпродовж літа українські військові, за підрахунками Слово і діло, звільнили близько 250 кв. км територій. Докладніше про хід контрнаступу – на інфографіці.

Як зазначається, це сталося завдяки зусиллям 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, 5-ї окремої штурмової бригади та об'єднаної бригади Нацполіції «Лють».

«Бахмутський напрямок. Кліщіївка зачищена від росіян і звільнена силами 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, 5-ї окремої штурмової бригади, Об'єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють», - заявив Сирський.

Разом з тим, об'єднана штурмова бригада Нацполіції «Лють» опублікувала відео з Кліщіївки й також підтвердила звільнення населеного пункту.

Наразі в деокупованому населеному пункті тривають стабілізаційні заходи, Сили оборони закріплюються на позиції.

Нагадаємо, раніше голова Офісу президента Андрій Єрмак оприлюднив фото з військовими у Кліщіївці на фоні місцевого храму, наголосивши, що Україна завжди повертає свої території.

Також українські захисники опублікували відео, де показали, як визволяли від російських окупантів Урожайне та Андріївку на Донеччині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: