Російські війська атакують Одесу та область ракетами «Калібр», лунають вибухи

Читать на русском
Вночі 30 серпня після оголошення повітряної тривоги в Одесі було чути звуки вибухів. Працює ППО.
Ілюстративне фотоGetty Images

В Одесі сьогодні вночі, 30 серпня, під час повітряної тривоги було чути звуки вибухів. Росіяни атакують регіон ракетами.

Про це повідомляє у Телеграмі голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

«Російські терористи атакують Одеську область ракетами. Жителі та гості регіону, будь ласка, будьте в укриттях до відбою! Не фільмуйте роботу ППО, не допомагайте ворогу!», - написав Кіпер.

У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що росіяни випустили «Калібри» із Чорного моря, які рухаються в напрямку Одеської області. Під час повітряної тривоги громадян закликають перебувати в укриттях.

«Суспільне Одеса» повідомило про звуки вибухів, які було чути в Одесі. Паблік Одеси зазначив, що ворог атакує Одеську область ракетами морського базування.

Нагадаємо, що у російському Пскові, сьогодні вночі, 30 серпня, в районі аеропорту пролунала серія вибухів. Відомо, що після «бавовни» виникла сильна пожежа. За даними російських ЗМІ, імовірно, у Пскові атаковано Черехинську військову базу – місце дислокації 104-го гвардійського десантно-штурмового полку.

Станом на даний момент відомо про чотири пошкоджені транспортні літаки Іл-76.

Також у Брянську в росії сьогодні вночі, 30 серпня чули звуки вибухів. Ймовірно, вдарили по одному з місцевих заводів. Вибухи лунали також і у Тулі та Орловській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: