Ракетні удари по Дніпру та Західній Україні: влада повідомила перші деталі прильотів

Читать на русском
Вранці 15 серпня під час масштабної повітряної тривоги у Львові пролунали звуки вибухів, росіяни влучили у житлові будинки.
Влучання у Львовіt.me/andriysadovyi

Внаслідок російської ракетної атаки в ніч на 15 серпня у низці міст пролунали вибухи. У Львові та Луцьку зафіксовано влучення ворожих цілей, а у Дніпрі сталася пожежа на підприємстві, і є постраждалий.

Про це йдеться у повідомленнях очільників Львівської та Дніпропетровської обласних військових адміністрацій Максима Козицького та Сергія Лисака, а також мера Луцька Ігоря Поліщука і мера Львова Андрія Садового.

У Дніпрі, за попередніми даними, постраждала одна людина.

«Російські терористи вчинили черговий злочин. О 4:20 по одному з підприємств Дніпра. Спалахнула пожежа. Попередньо, 1 постраждалий», - розповів Лисак.

Як повідомив мер Андрій Садовий, загарбникам вдалося поцілити по Львову. За його словами, силам та засобам ППО вдалося збити чималу кількість ворожих ракет під час відбиття повітряної атаки.

«Маємо попадання по Львову. На жаль, постраждали і приватні помешкання. Відповідні служби вже всі на виїзді», - йдеться у повідомленні.

Він зазначив, що наразі триває евакуація людей.

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив також і про влучання на Львівщині та зазначив, що деталі розповість згодом.

Водночас, у Луцьку в результаті російської ракетної атаки також відомо про попередньо одного потерпілого.

«У Луцьку є влучення по одному з промислових підприємств. Попередньо є постраждалі. Усі екстрені служби працюють на місці», - написав міський голова у своєму Telegram.

Нагадаємо, що вночі 15 серпня по всій території України була оголошена повітряна тривога через небезпеку ворожих ракетних атак з району Каспійського моря.

Як ми повідомляли, вибухи масово лунали у Дніпрі та Запоріжжі.

Згодом вранці у Хмельницькому та області пролунали вибухи під час масової ракетної атаки окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: