Захищаються цивільними кораблями: Гуменюк розповіла про нову тактику флоту рф

Читать на русском
Після успішних ударів по російських суднах окупанти почали використовувати нову тактику свого захисту, створивши загородження з цивільних кораблів.
defence-ua.com

Після успішних ударів по російських суднах окупанти почали використовувати нову тактику свого захисту, створивши загородження з цивільних кораблів.

Про це розповіла керівниця об'єднаного пресцентру Сил охорони та оборони «Південь» Наталія Гуменюк в етері 24 каналу.

За її словами, росіяни створили так званий район огляду суден, де збирають цивільні кораблі, таким чином вони ними прикривають свій флот від атак українських військ.

«Ховаються кораблі поки що за південно-східним узбережжям Криму. Головне, що змінилось: вони утворили так званий район огляду суден, де збирають цивільні судна. Фактично, створюють собі бонове загородження, щоб не бути ушкодженими внаслідок атак», – зазначила Гуменюк.

Вона додала, що росіяни намагаються захистити свій флот, адже знають, що удари наших воїнів можуть повторитись.

Нагадаємо, українські розвідники знищують російські окупаційні війська не лише на землі та у повітрі, а й на воді. У суботу, 12 серпня, працівники ГУР показали ліквідацію ворога у Чорному морі.

Нещодавно президент Володимир Зеленський заявив, якщо росія і далі атакуватиме українські порти і шантажуватиме судна в Чорному морі, то Чорноморський флот рф може позбутися всіх кораблів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: