В Одеській ОВА розповіли про наслідки ворожої атаки на місто

Читать на русском
У ніч проти неділі, 23 липня, росіяни обстріляли Одесу, застосувавши кілька видів озброєння. Є пошкодження цивільної інфраструктури, житлових будинків та релігійної установи.
Фото: ДСНС

Вночі 23 липня російські терористи здійснили чергову комбіновану атаку на Одещину. Зафіксовано пошкодження житлових будинків та інфраструктури.

Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

«Є пошкодження цивільної інфраструктури, житлових будинків та релігійної установи. Інформація про постраждалих уточнюється», – зазначив він.

За інформацією міських каналів, ворожі ракети влучили в один з соборів і центр міста. Також є «прильоти» у житлові будинки.

Також він закликав жителів Одесі та області у разі повторної повітряної тривоги швидко прямувати в укриття та перебувати там до відбою.

«Окремо звертаюсь до адміністраторів телеграм-каналів та блогерів: не викладайте зараз наслідки ворожих атак! Не допомагайте ворогу», – закликав Кіпер.

За інформацією моніторингових каналів, під час атаки на південь України вночі 23 липня ворог застосував:

  • крилаті ракети морського базування «Калібр»,
  • надзвукові крилаті ракети повітряного базування Х-22,
  • надзвукові протикорабельні ракети «Онікс».

Нагадаємо, 23 липня росіяни атакували південь України ракетами. Згодом стало відомо, що ворог обстріляв Одесу, застосувавши різні види озброєння.

Раніше прес-секретар Сил оборони півдня Наталія Гуменюк розповіла про нову тактику росії під час обстрілів, які передбачає змішані удари.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: