Росія вранці випустила 7 ракет по об'єкту інфраструктури на Одещині

Читать на русском
По важливому об'єкту інфраструктури у Білгород-Дністровському районі росія випустила 7 ракет різних типів, є пошкодження.
Ілюстративне фотоДумська

Сьогодні вранці, 21 липня, російські війська випустили 7 ракет по об'єкту інфраструктури в Білгород-Дністровському районі Одеської області.

Про це повідомив голова ОВА Олег Кіпер та керівниця об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони Півдня Наталія Гуменюк.

«Країна-терорист продовжує атакувати Одеську область. Вже робить це і вдень. Сьогодні під ударом Білгород-Дністровський район. Ціль – важливий об’єкт інфраструктури. Саме по ньому росіяни випустили 7 ракет. На жаль, є пошкодження», – написав Кіпер.

Гуменюк зазначила, що поки що інформації про постраждалих немає. За її словами, обстріл є «демонстрацією того, що ворог не зупиниться, він продовжуватиме терористичні атаки».

Нагадаємо, цієї ночі росіяни завдали ракетного удару по сховищам зерна на Одещині. Поранено двох людей, знищено 120 тонн зерна.

Вчора в Одесі внаслідок обстрілу та пожежі суттєві руйнування отримали адмінбудівля та офісні приміщення, багатоквартирні будинки, навчальні заклади та автомобілі, пошкоджено також будівлю консульства Китаю. Загинула одна людина, 8 поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: