Російські війська атакували приватний сектор Лимана на Донеччині, є загиблі та поранені

Читать на русском
У суботу, 8 липня, російські військові атакували приватний сектор Лимана, що у Донецькій області. Внаслідок атаки є загиблі та поранені.
Павло Кириленко

У суботу, 8 липня, російські військові атакували приватний сектор Лимана, що у Донецькій області. Внаслідок атаки є загиблі та поранені.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

За його словами, сьогодні, 8 липня, близько 10 ранку росіяни завдали удару по Лиману з РСЗВ. Ворог влучив у приватний сектор. Внаслідок атаки щонайменше шестеро людей загинули, ще п’ять осіб отримали поранення. Пошкоджено будинок і крамницю.

«На місці працює поліція. Парамедики надають необхідну медичну допомогу. Російські терористи продовжують бити по цивільному населенню Донеччини. Усі їхні злочини ретельно документуємо», – пише Кириленко.

Нагадаємо, війська країни-агресора за добу завдали 62 удари по Запорізькій області, внаслідок ворожого обстрілу поранення дістали дві людини.

Також писали, що в ніч на 8 липня окупанти вдались до атаки України іранськими дронами типу «Шахед». Силам ППО вдалося збити п’ять повітряних цілей.

Під час нічної атаки росіяни обстріляли Кривий Ріг дронами-камікадзе іранського виробництва. Вони поцілили по сільськогосподарському підприємству.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: