Масована атака на Львів: поліція розпочала розслідування через закриті укриття

Читать на русском
Глава МВС повідомив, що під час ракетного обстрілу Львова було отримано інформацію про мінімум 10 закритих укриттів. Розпочато розслідування.
Ілюстративне фотоzaxid.net

Під час масованої ракетної атаки на Львів цієї ночі правоохоронці отримали інформацію про щонайменше 10 закритих укриттів.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Скільки укриттів у найбільших містах України та скільки з них реально готові до використанняСкільки у найбільших містах України заявлено укриттів та скільки з них реально готові до експлуатації – на інфографіці.

«Обурлива ситуація. Стільки уваги, вимог, суворих рішень. А висновки деякими відповідальними особами так і не зроблені. Поліція Львівщини відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.135 Кримінального кодексу України – Залишення в небезпеці. Винні мають бути притягнені до відповідальності», – написав він.

Зазначимо, за словами голови ОВА Максима Козицького, поряд із будинком, у який влучила ракета, було укриття. Але там знаходилося всього п'ять осіб.

Внаслідок сьогоднішньої атаки загинули 4 особи, більше 30 отримали поранення.

Нагадаємо, нещодавно по всій Україні відбулася перевірка укриттів. З інфографіки «Слово і діло» можна дізнатися, в яких містах та областях їхня підготовка визнана незадовільною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: