«Це має залишатися за лаштунками»: Зеленський підтвердив нещодавню зустріч із головою ЦРУ

Читать на русском
Президент заявив, що його здивували повідомлення ЗМІ про таємні переговори із керівником американської розвідки Вільямом Бернсом.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський прокоментував інформацію про таємні переговори з головою ЦРУ Вільямом Бернсом, який, за даними ЗМІ, приїжджав до Києва на початку червня.

Заяву, присвячену цій темі, глава держави зробив в інтерв'ю CNN.

Зеленський зізнався, що був здивований тим, що медіа дізналися про його зустріч із Бернсом.

«Моє спілкування з головою ЦРУ завжди має залишатися за лаштунками. Ми ж обговорюємо важливі речі – що потрібно Україні та як Україна готова діяти», – сказав президент.

Він також зазначив, що під час переговорів розповів Бернсу про всі важливі речі, пов'язані з протидією російській агресії.

«У нас немає секретів від ЦРУ, тому що у нас добрі стосунки, і наші спецслужби розмовляють одна з одною. Ситуація досить проста. У нас добрі стосунки з головою ЦРУ, і ми часто спілкуємось», – заявив Зеленський.

Нагадаємо, інформація про те, що Вільям Бернс здійснив таємний візит до України, з'явилася у ЗМІ кілька днів тому. Так, за даними The Washington Post, глава ЦРУ дізнався про стратегію повернення окупованих росією територій та початок переговорів про припинення вогню з Москвою.

Раніше Зеленський заявив, що війну з росією не буде закінчено, доки не буде звільнено Крим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: