У МінТОТ закликали Запорізьку ОВА позбавити депутатського мандата зрадника Балицького

Читать на русском
У Міністерстві реінтеграції тимчасово окупованих територій України не розуміють, чому зрадник Балицький є досі депутатом Запорізької обласної ради.
фото: Liga.net

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій закликало позбавити гауляйтера Запорізької області Євгена Балицького мандата депутата обласної ради.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

«Він публічно підтримав російську окупацію. Він добровільно пішов на співпрацю й обійняв посаду «очільника» окупаційної адміністрації рф у тимчасово захопленій частині Запорізької області. Але чомусь формально він досі залишається із депутатським мандатом Запорізької обласної ради», - звернули увагу у міністерстві.

При цьому, у відомстві вважають подібну ситуацію «ганебною» та закликали позбавити зрадника мандата.

Варто зазначити, що Балицький був обраний депутатом Запорізької обласної ради у 2020-му від Опозиційного блоку. Ще з перших днів російського вторгнення він почав допомагати окупантам у захопленій частині Запорізької області. Згодом його було призначено головою окупаційної «Запорізької військово-цивільної адміністрації».

Нагадаємо, що голову окупаційної адміністрації у тимчасово захопленій частині Запорізької області Євгена Балицького засудили до 15 років в'язниці.

Також на інфографіці «Слово і діло» можна побачити, кого зі зрадників України та за яких обставин було ліквідовано на окупованих територіях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: