ЗСУ мають використати вразливість рф після бунту «вагнерівців» – Зеленський

Читать на русском
Бунт ватажка ПВК Вагнера Євгена Пригожина показав, що росія та її уряд слабкий. Ця ситуація є можливістю для ЗСУ, якою вони повинні скористатися, заявив Володимир Зеленський.
Володимир ЗеленськийФото: Global Look Press

Заколот очільника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина показав слабкість росії та її уряду. Ця ситуація є можливістю для ЗСУ, якою вони повинні скористатися.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, передає RTVE.

Бунт ватажка «вагнерівців» Пригожина та пов’язані з ним подальші події є ознакою слабкості влади російського диктатора володимира путіна, сказав Зеленський.

Хроніка одноденного заколоту Пригожина: що це булоСпроба військового перевороту відбулася у росії 24 червня. Що говорять фактчекери та аналітики про одноденний бунт Пригожина – у матеріалі Слово і діло.

«Заколот і просування територією рф «вагнерівців» – усе це вказує на слабкість країни та нездатність контролювати складні ситуації. Вони не контролюють усе це», – підкреслив президент України.

Він переконаний, що ця ситуація є нагодою, якою має скористатися українська армія.

«Є кілька путіних із різними прізвищами. Ситуація дуже слабка, і, виходячи з цього, ми повинні використовувати її, щоб вигнати ворога з нашої землі», – заявив він.

Раніше Зеленський заявив, що Україна має намір показати результати на фронті перед самітом НАТО.

Також у зверненні Зеленський повідомив про просування ЗСУ вперед на всіх напрямках контрнаступу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: