У російському Бєлгороді заявили про чергову «атаку дронів»

Читать на русском
У середу, 29 березня, у російському Бєлгороді заявили про чергову атаку дронів. Безпілотник нібито атакував газопровід.
chas.news

У середу, 29 березня, у російському Бєлгороді заявили про чергову «атаку дронів». Безпілотник нібито атакував газопровід.

Про це повідомляє Baza.

За словами росіян, атака сталася ще ввечері понеділка, 27 березня. Дрон нібито запустили з Вовчанська Харківської області, який знаходиться за 7 кілометрів від кордону з Росією. Безпілотник був споряджений саморобним вибуховим пристроєм. Він атакував газонасосну станцію «Газэнергосети» у місті.

«Бавовна» у тилу: які інциденти за час війни сталися на авіабазах росії та БілорусіЯкі надзвичайні ситуації відбувалися на російських та білоруських аеродромах та авіабазах за час повномасштабної війни – на інфографіці.

Уламки вибухового пристрою пошкодили газовий резервуар та газопровід, люди не постраждали.

«Уламками вибухового пристрою було пошкоджено порожній газовий резервуар місткістю 30 тисяч літрів, а також газопровід. Постраждалих немає», – зазначають у повідомленні.

Нагадаємо, росіяни вже не вперше заявляють про атаку дронів на свою територію. Зокрема, 21 березня безпілотники нібито атакували територію нафтоперекачувальної станції «Дружба» у Брянській області рф.

Тоді як 19 березня у рф поскаржилися на обстріл кількох прикордонних населених пунктів Курської області. За словами місцевого губернатора, ЗСУ «завдали ударів» по селі Троїцьке Коренівського району, селі Єлизаветівка та селищі Краснооктябрьський Глушківського району.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: