За минулу добу росіяни обстрілами вбили в Україні одного цивільного – ОПУ

Читать на русском
За минулу добу, 1 січня, російська окупаційнаармія вбила в Україні одну цивільну людину і ще дев'ятьом завдала поранень.
Ілюстративне фото

За минулу добу, 1 січня, російська окупаційнаармія вбила в Україні одну цивільну людину і ще дев'ятьом завдала поранень.

Про це заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі з посиланням на дані обласних військових адміністрацій.

Згідно з його словами, у Донецькій області одна людина поранена, у Запорізькій области одна людина загинула і троє дістали поранення, у Харківській області одна людина поранена, у Херсонській області троє поранених, у Києві одна людина поранена.

Окрім цього, стало відомо, що вранці помер постраждалий внаслідок російської атаки на Київ 31 грудня.

Зазначимо, що російські військові сьогодні зранку, 2 січня, обстріляли центр Берислава. За попередніми даними, вогонь вівся з танку з окупованого лівого берега Херсонської області.

Нагадаємо, упродовж 31 грудня, в Україні через збройну агресію російської федерації загинули двоє людей, ще 50 дістали поранення.

Напередодні у лікарні померла 22-річна дівчина, яка постраждала внаслідок російських ракетних ударів по Хмельницькому 31 грудня.

Також ми повідомляли, що у новорічні свята 13-річний хлопчик двічі потрапив під обстріл російських окупантів у Херсонській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: