У київському метро чоловік потрапив під потяг. Рух червоною гілкою обмежили

Читать на русском
Сьогодні, 24 грудня, на станції Лісова у Київському метрополітені під потяг потрапив пасажир. В рух поїздів внесли тимчасові зміни.
Слово і діло

Сьогодні, 24 грудня, на станції «Лісова» у Київському метрополітені під потяг потрапив пасажир. В рух поїздів внесли тимчасові зміни.

Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

Через трагічний випадок рух потягів червоною лінією метро наразі відбувається від станції «Академмістечко» до станції «Дарниця».

«На станції «Лісова»пасажир потрапив під потяг. На місце події викликано медиків та правоохоронців. Проводиться необхідна робота», – йдеться в повідомленні.

Про зміни та відновлення руху поїздів місцева влада обіцяє повідомити додатково.

Додамо, наразі столичний метрополітен працює із 06:00 до 22:00. Орієнтовний інтервал руху поїздів становить 8-10 хвилин, у години пік – 4-5 хвилин.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 20 грудня, через різкі перепади напруги виникли перебої в роботі метро. Однак того ж дня рух на усіх гілках було відновлено.

Також повідомляли, що у разі блекауту в Києві зроблять безкоштовний проїзд у громадському транспорті – рух метро буде зупинено, а станції планують використовувати як укриття.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: