Залужний поговорив по телефону з генералом Міллі: що відомо

Читать на русском
Валерій Залужний поговорив по телефону з Марком Міллі. Він розповів йому про ситуацію на фронті, безпекові ситуацію, а також деталізував потреби України.
Валерій ЗалужнийФото – facebook.com/CinCAFU

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провів телефонну розмову з очільником Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Про це він повідомив у Facebook.

«Подякував за значні зусилля, які генерал Міллі особисто, міністр оборони Остін та президент Байден докладають для забезпечення потреб Сил оборони України у відсічі російської повномасштабної агресії», – підкреслив головнокомандувач.

«Настав час»: Кулеба закликав передати Україні системи Patriot найближчими тижнямиДмитро Кулеба закликав якнайшидше передати Україні системи Patriont. За його словами, це допоможе захистити Україну та мінімізувати ціну, яку сплачують за виживання взимку.

За його словами, він поділився з американським генером оцінками ситуацій на фронті. Також поінформував його про безпекові ризики, які несуть масовані російські ракетні удари.

Крім того, Залужний повідомив деталі запитів ЗСУ в озброєнні та техніці, системах протиповітряної та протиракетної оборони.

«Запевнив, що, попри складні умови ведення бойових дій, ми продовжуємо боротьбу до перемоги», – додав він.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський зателефонував канцлеру Німеччини Олафу Шольцу та обговорив з ним співпрацю щодо захисту України від російського ракетного терору.

Також Україна веде переговори про передачу їй ракет C-300, оскільки вони досить успішно працюють на фронті, а в нашій країні вже давно не вироблялись.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: