Яхту Медведчука продадуть на користь України – The Guardian

Читать на русском
Ця операція стане першим подібним продажем на користь народу України з часу запровадження Західними урядами санкцій на статки сотень російських олігархів.
Українська правда

Багатомільйонну яхту народного депутата від забороненої партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктора Медведчука, яку цього року арештували в Хорватії, пустять з молотка. При цьому отримані кошти передадуть Україні.

Про це повідомляє The Guardian.

Зазначається, що ціна 92,5-метрової супер-яхти «Royal Romance» становить близько 200 млн дол США.

«Ця операція стане першим подібним продажем на користь народу України з часу запровадження Західними урядами санкцій на статки сотень олігархів після російського вторгнення в Україну в лютому», - йдеться у повідомленні.

У Раді сподіваються знайти спосіб забрати в Медведчука мандат – СтефанчукУ Раді сподіваються знайти механізм для позбавлення Віктора Медведчука депутатського мандата.

При цьому, як додає ЗМІ, яхту нардепа-зрадника в Хорватії вже оглянули офіційні представники України та агенти ФБР.

Варто зазначити, що раніше на Львівщині наклали арешт на три земельні ділянки, які опинилися у власності Оксани Марченко – дружини Віктора Медведчука.

Нагадаємо, 21 вересня з російського полону вдалося визволити 215 захисників та захисниць України. Зокрема, 108 бійців полку «Азов». Це підтвердив президент Володимир Зеленський.

У свою чергу, Україна віддала росії підозрюваного у держзраді кума путіна Віктора Медведчука.

Також стало відомо, що ФСБ рф була проти обміну «азовців» на Медведчука, але путін особисто на цьому наполіг.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: