У Раді відповіли на нову пропозицію рф щодо переговорів

Читать на русском
В Раді відхилили пропозицію російського парламенту сісти за стіл переговорів. Про це заявила заступник голови Верховної ради Олена Кондратюк у Telegram.

В Раді відхилили пропозицію російського парламенту сісти за стіл переговорів.

Про це заявила заступник голови Верховної ради Олена Кондратюк у Telegram.

«Рада, що мій сьогоднішній виступ на Саміті G20 в Індонезії із закликом до парламентів усіх країн світу засудити злочини росіян, псевдореферендуми та анексію наших територій підтримали всі демократії і змусив росіян вкотре збрехати про переговори, - тепер уже в парламенті», - повідомила вона.

Переговори з путіним неможливі: як змінювалася позиція ЗеленськогоІнфографіка – позиція Володимира Зеленського щодо переговорів з путіним пройшла еволюцію від переконання в необхідності діалогу до констатації, що з чинним президентом рф говорити нема про що.

За її словами, всі, хто проголосував за анексію українських територій, є військовими злочинцями. Кондратюк пояснила, що з ними ніхто жодних переговорів не вестиме, бо всі вони відповідатимуть у Міжнародному Трибуналі.

«Відверто кажучи, від попереднього пафосу та переваги «матвієнок» залишилася одна брехня», - додала заступник голови Ради.

Нагадаємо, у росії вигадали альтернативу переговорам президентів Володимира Зеленського та володимира Путіна і запропонували парламентам двох країн розпочати діалог.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський ухвалив рішення РНБО, в якому констатується неможливість проведення переговорів із президентом росії володимиром путіним.

У росії на це заявили, що чекатимуть на зміну позиції президента України Володимира Зеленського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: