Внаслідок нічних обстрілів Миколаєва пошкоджено 22 будинки, школа та лікарня – мер

Читать на русском
Внаслідок нічних обстрілів Миколаєва 1 жовтня було пошкоджено 22 будинки у 2 районах, школу та лікарню.
МиколаївФото – t.me/senkevichonline

Міський голова Миколаєва Олексанр Сєнкевич розповів про наслідки двох ворожих атак міста, які влаштували російські окупанти у ніч на 1 жовтня.

Про це він повідомив у Telegram.

За його словами, після опівночі загарбники влаштували атаку 6 дронами-камікадзе «Шахед-136». Вони влучили в адміністративні та складські будівлі. Пожежі ліквідували рятувальники, а люди не постраждали.

Удар рф по гумколоні у Запоріжжі: кількість загиблих зросла до 30Кількість загиблих внаслідок ракетного удару росії по гуманітарній колоні на виїзді з Запоріжжя зросла до 30. Ще 88 людей отримали поранення. Серед жертв є діти.

Наступна атака відбулася після 4 ранку. Ворог масовано обстріляв 2 райони міста ракетами С-300. У Центральному районі ракета влучила у 5-поверховий житловий будинок, в якому повністю було зруйновано 3 квартири на 5 поверсі, а також 1 на 4 поверсі.

Інші квартири були значно пошкоджені, а під завалами знайшли тіло жінки 1993 року народження.

Крім того, у цьому районі пошкоджено 7 багатоквартирних будинків та 6 приватних.

В Інгульському районі окупанти обстріляли 3 багатоквартирні будинки та ще 5 приватних. В одному дворі згорів гараж. Було поранено мати з 3-місячної дитиною, їх госпіталізували.

«Загалом пошкоджень по місту зазнали 11 багатоквартирних будинків та 11 приватних. Також вибуховою хвилею та уламками пошкоджені вікна в навчальному закладі, лікувальному закладі та релігійній споруді», – підсумував Сєнкевич.

Нагадаємо, російські окупанти вранці в суботу, 1 жовтня, завдали ракетних ударів по Одеській області. Пошкоджено будинки, спалахнула пожежа.

Також у Куп’янському районі на Харківщині виявили обстріляну колону з автомобілями, де перебували цивільні. Внаслідок атаки загинули 24 людини, у тому числі – вагітна жінка і 13 дітей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: