У Зеленського пригрозили окупантам-мародерам «поліцейською спецоперацією»

Читать на русском
Радник голови ОПУ Михайло Подоляк у своєму Twitter заявив, що на всіх російських окупантів, які грабують в Україні бізнеси, фермерів і заводи, чекає спеціальна поліцейська операція.

Російські окупанти, які грабують сільськогосподарські та промислові підприємства на тимчасово захоплених територіях України, обов'язково будуть покараними.

Про це 31 серпня написав у Twitter радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Переговори з росією рівноцінні смертному вироку для України – ПодолякБудь-яка пауза в бойових діях вигідна насамперед росії - щоб окупанти могли відновити сили та почати сильніший наступ на Україну

«В останні тижні на окупованих територіях активізувалися організовані злочинні групи з російських військових та криміналу. Вони грабують бізнеси, фермерів і розпилюють заводи, вивозячи крадене до росії», - зазначив він.

Подоляк запевнив, що «всіх мародерів чекає спеціальна поліцейська операція та неминуча відповідальність».

Нагадаємо, в МЗС України описали наступні три фази війни з росією. Перша фаза війни – повне відновлення територіальної цілісності України, друга – притягнення до відповідальності винних та виплата компенсацій, третя – покаяння росіян.

Подоляк заявляв, що єдиний можливий напрямок «переговорів» України з росією перебувають на фронті, адже зараз на півдні ЗСУ досягають успіхів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: