Арестович розповів про знищення військових складів ворога на окупованих територіях

Читать на русском
Арестович не розповів, чим українські військові вразили російські склади, але зазначив, що це щось красиве та далекобійне
Ілюстративне фотоv-variant.com.ua

Збройні Сили України зараз зосередилися на знищення військових складів противника. Російські окупанти втратили ряд важливих логістичних об'єктів, на яких зберігалося військове майно та боєприпаси.

Про це заявив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.

«Крім втрат на полі бою, потрібно дивитися на втрати в тилу. Тільки за сьогодні чотири великих склади - Торез, Сніжне, Кришталеве, в Донецьку два, і на Херсонському напрямку ще одне скупчення військ» - сказав він.

Арестович не розповів, чим українські військові уразили російські склади, але зазначив, що це «щось красиве і далекобійне». Можливо, що мова йде про американські ракети РСЗВ HIMARS.

Нагадаємо, 4 липня на Ізюмському напрямку українські військові підірвали склади з боєкомплектами російської артилерії.

Цього ж дня Збройні Сили України знищили великий склад боєприпасів в окупованому Сніжному Донецької області. Також були вражені ще кілька складів на території ОРДЛО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: