Війська рф знову обстріляли Сумщину з мінометів та артилерії, є пошкодження

Читать на русском
Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати з артилерії та мінометів населений пункт у прикордонній Сумській області.

Окупаційні війська російської федерації обстріляли з артилерії та мінометів населений пункт Середина-Буда Сумської області. Внаслідок обстрілів пошкоджено щонайменше шість будинків.

Про це повідомляє начальник Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

«Сумщина. В ніч на 7 червня російський ворог обстріляв Середину-Буда. Обстріл почався близько 5 ранку, було 7 пострілів з міномета і за ним відкрили й артилерійський вогонь», – написав Живицький у Telegram.

За його словами, пошкоджені щонайменше 6 будинків, господарча споруда та гараж. Пошкоджена також і лінія електропередач. Унаслідок обстрілів сталися пожежі.

«Загалом, інформація по руйнуванням уточнюється. Попередньо - загиблих та поранених серед місцевого населення немає», – додав начальник Сумської ОВА.

Нагадаємо, у Курській області знову повідомили про обстріл, внаслідок чого пошкодили міст та підприємство. Раніше, вночі 4 червня, на Сумщині лунали вибухи, оскільки працювала авіація окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: