Росіяни спробують оточити ЗСУ в зоні ООС і взяти Маріуполь – Арестович

Читать на русском
На інших ділянках фронту, противника зупинили, а в Київській, Сумській та Чернігівській областях так взагалі вигнали за межі України
Ілюстративне фотоTelegram

Російські війська накопичують сили, щоб спробувати оточити українські війська в зоні операції об'єднаних сил на Донбасі, а також спробувати нарешті взяти Маріуполь. Навряд чи у них щось вийде.

Про це повідомив радник голови Офісу президента України Олексій Арестович у відеозверненні.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

«Загальна обстановка на фронтах характеризується тим, що противник втратив дещо наступальний потенціал і зараз займається поповненням, перекиданням своїх військ зі спробою продовжити наступ в районі зони ООС, на місто Маріуполь, в районі Харківщини» - розповів він.

На інших ділянках фронту, додав Арестович, противника зупинили, а в Київській, Сумській та Чернігівській областях так взагалі вигнали за межі України.

«Залишки ми добиваємо і женемо за межі державного кордону України. Ворог накопичує сили та намагатиметься оточити наші війська в зоні ООС і добити Маріуполь, але... це йому не вдасться» - резюмував Арестович.

Нагадаємо, розвідка Британії раніше заявила, що Маріуполь практично напевно є ключовою метою в російських військових планах, оскільки тільки його заняття дозволить Росії створити сухопутний коридор зі своєї території в окупований Крим.

Президент України Володимир Зеленський визнав ситуацію в Маріуполі однією з найскладніших. При цьому є шанс, що найближчим часом вона зміниться.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: