Два з половиною роки роботи ОПУ: як команда Зеленського виконує обіцянки

Читать на русском

«Слово і діло» продовжує стежити, як президент Володимир Зеленський та його команда виконують обіцянки. За два з половиною роки керівники Офісу президента виконали 81 зобов'язання, провалили – 49. Ще 78 обіцянок лишається у процесі виконання.

З 20 жовтня до 20 листопада в Офісі президента провалили дві обіцянки, жодної не виконали і дали п'ять нових.

Одну обіцянку не виконав керівник ОПУ Андрій Єрмак – до жовтня провести засідання Конгресу місцевих та регіональних влад за участю членів сімей загиблих захисників України. 30 вересня засідання Конгресу відбулося, але без обіцяних учасників. Питання, пов'язані із соціальним захистом сімей загиблих захисників, не розглядалися, але будуть на одному із «найближчих» засідань.

Заступник Єрмака Андрій Смирнов не виконав обіцянку узагальнювати та зводити до історичних каталогів документи, пов'язані з депортацією кримських татар. Смирнов обіцяв це ще два роки тому, але в ОПУ жодної інформації повідомити не змогли. В Українському інституті національної пам'яті також не проводили роботу з такими документами.

Кирило Тимошенко за місяць дав п'ять нових обіцянок. Він пообіцяв збудувати вертолітні майданчики у 29 обласних лікарнях, відремонтувати злітно-посадкову смугу в аеропорту Вінниці, збудувати у Херсоні багатофункціональний спортивний комплекс, забезпечити розроблення стратегії розвитку обласних центрів. Крім того, Тимошенко обіцяв, що влітку 2022 аеропорт Херсона зможе приймати літаки вищого класу.

Нагадаємо, у нашому дайджесті можна подивитися, як президент Володимир Зеленський виконує обіцянки.

Також «Слово і діло» писало, скільки Андрій Єрмак та його заступники заробили у жовтні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: