Комітет схвалив призначення Резнікова міністром оборони

Читать на русском
Комітет парламенту з питань нацбезпеки сьогодні схвалив призначення Олексія Резнікова міністром оборони.

Комітет парламенту з питань нацбезпеки сьогодні схвалив призначення Олексія Резнікова міністром оборони.

Відповідний проєкт ухвали сьогодні подав президент Володимир Зеленський, повідомив у Telegram представник Кабміну в Раді Тарас Мельничук.

З Кабміну звільнили п'ятьох міністрів: як нардепи голосували за відставкиЯк Верховна рада голосувала за звільнення Романа Абрамовського, Олексія Любченка, Андрія Тарана, Олега Уруського та Олексія Резнікова.

«Комітет із питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував ВР ухвалити проєкт постанови №6267 від 03.11.2021 загалом (про призначення Резнікова міністром оборони України)», - зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні Олексія Резнікова було звільнено з посади віцепрем'єр-міністра - міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Також разом з ним були звільнені ще 4 міністри.

Напередодні «Слуга народу» на засіданні фракції підтримали рішення призначити Резнікова міністром оборони. Голосування відбудеться у четвер, 4 листопада.

«Слово і справа» писало про те, хто з нардепів підтримав звільнення 5 міністрів і як Олексій Резніков виконував свої обіцянки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: